Вижте трейлъра на "Код: Лондон", в който има и плевенска следа (Видео)

Каскадьорът и актьор Иван Костадинов снима с Морган Фрийман, Арън Екхарт и Джерард Бътлър

Продуцентите на филма „Код: Лондон“, голяма част от който е сниман в България, представиха първия му трейлър. Официалната премиера на лентата на голям екран ще е през 2016-та.

Филмът (London Has Fallen – буквално „Лондон е паднал“) на режисьора Бабак Наджафи и с участието на Джерард Бътлър, Арън Екхарт и Морган Фрийман е високобюджетно продължение на екшън трилъра „Код: Олимп“ от 2013 г., а зрителите от месеци очакват да видят първи кадри.

Припомняме, че в лентата участие взима и плевенчанинът Иван Костадинов, нашумял с ролята си в "Непобедимите 3". Този път изявата на Иван е свързана предимно с каскадьорските сцени, включвайки се в сериозни екшън епизоди като бодигард на американския президент, изигран от Арън Екхарт. Костадинов и колегите му от "Evdemonia Stunt Team" често са търсени от гостуващите холивудски продукции за работата около каскадите, тъй като работят на изключително високо ниво и демонстрират професионализъм на световно ниво, за което вече сме писали.

Oчаквайте в близките дни специалния коментар на Иван за Plevenutre.bg oтносно впечатленията му около работата по "Код: Лондон".