Фолк певица и стажант-медицинска сестра втрещи Фейсбук с интервю (Видео)

"Девствена съм в пъпа и в ушите", изцепи се Анастасия

Фолк старлетката Анастасия изръси най-безумния бисер на чалга небосклона, доказвайки че тъпотата в жанра е ударила дъното, пише Lifestyle.bg. "Девствена съм в пъпа и в ушите", заяви Анастасия в интервю за онлайн предаването Star Reporters с Bobby. Видеото е споделено в социалната мрежа над 1500 пъти, а коментарите на втрещените потребители са стотици.

"Когато ходиш на конкурси за красота не се гледа дали си девствена, а визия и интелектуалните възможности на момичето, тоест колко е висока...", продължи с глупотевините 22-годишната стажант-медицинска сестра от Медицинския университет в Плевен. Анастасия обяви, че е "евтина", но че гаджето й е много богато.

Истинското име на пробиващата във фолка е Нурай Хасанова и е от Горна Оряховица. Тя се изявява и като модел, и еротична танцьорка, както и участничка в конкурси от типа на „Мис Сексапил" „Мис Усмивка", „Мис Мокра фланелка". За да добие популярност, Анастасия пусна слуха,че е излизала с министър и че срещу нея имало покушение в Македония. Ето какво още разказва Анастасия нечленоразделно в интервюто: