Вечните песни на България очароваха около 1000 плевенчани (Видео)

Пет от най-големите музикални звезди на България подкрепиха и каузата на Антонио

Изявата на Росица Кирилова, Орлин Горанов, Данчо Караджов, Маргарита Хранова и Кристина Димитрова на плевенска сцена премина повече от успешно. Звездите на родната естрада изнесоха два концерта пред общо около 1000 души.

Концертите бяха част от турнето "Вечните песни на България“, което минава през цялата страна. На сцената на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“. прозвучаха популярните песни "Боса по асфалта", "Учителко, целувам ти ръка", "Да те жадувам аз", "Детски спомен", "Светът е за двама", "Устрем" и др.

Събитието подкрепи и каузата на Антонио Антонов, който се нуждае от средства за лечение в Москва. 105 хиляди евро са необходими за присаждането на стволови клетки на страдащия от церебрална парализа ученик. Зрителите имаха възможност да дарят средства за лечението на момчето в специално поставени кутии. Изпълнителите също оказаха подкрепа на Антонио, а баща му Николай сподели за Plevenutre.bg, че в личен разговор Росица Кирилова му е вдъхнала още повече сили, давайки за пример подобен случай с друго дете, който завършил благополучно.