Плевенчани събраха още 1150 лева за лечението на Антонио

Сумата е събрана по време на двата концерта от турнето "Вечните песни на България" в Плевен

Двата концерта от турнето "Вечните песни на България" спомогнаха за събирането на 1150 лева, които ще отидат в подкрепа на Антонио Антонов, научи Plevenutre.bg. Плевенчани отново показаха големите си сърца и използваха случая, за да подпомогнат нуждаещия се от средства за лечение в Москва ученик. Припомняме, че 105 хиляди евро са необходими за присаждането на стволови клетки на страдащия от церебрална парализа Антонио.

Зрителите на изявата на Росица Кирилова, Орлин Горанов, Данчо Караджов, Маргарита Хранова и Кристина Димитрова в плевенския театър имаха възможност да дарят средства за лечението на момчето в специално поставени кутии. Изпълнителите също оказаха подкрепа на Антонио, а баща му Николай сподели за Plevenutre.bg, че в личен разговор Росица Кирилова му е вдъхнала още повече сили, давайки за пример подобен случай с друго дете, който завършил благополучно.

На 17, 18 и 19 юли на писта "Калояново" ще се състои 14-ти Национален събор за любителите на BMW от цялата страна и събитието отново ще обедини всички около каузата на младия плевенчанин.

Сметката за набиране на средства за Антонио Антонов е:

Уни Кредит Булбанк-Плевен, Антонио Николаев Антонов.

Сметка: BG22YNCR7527 1045712518, BIC: UNCRBGSF