Звезда от "Мюзик айдъл" ще пее хитовете на Фреди и "Куин" в Плевен (Видео)

Русенската опера и Теодор Койчинов представят уникална рок-симфония на 22 юли

Едни от най-известните песни на легендарната банда "Queen" ще прозвучат в Плевен в изпълнение на Симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе и рок банда със солист Теодор Койчинов. Диригент на събитието, което ще се проведе на 22 юли, ще е Димитър Косев.

Рок-симфонията "Queen's hits" от Любомир Денев ще се състои в двора на Регионалния исторически музей и плевенчани ще могат да се насладят на емблематични хитове като "Bohemian Rhapsody”, "The Show Must Go on”, "Who Wants to Live Forever”, "We are the Champions”, "I want to break free”, "Crazy little thing called love”, "Somebody to Love”,  "We Will Rock You”, "Love of My Life”.

Билети ще се продават на входа на РИМ - Плевен от 20-ти юли (понеделник) - от 10 до 12ч. и от 16 до 18ч. На 22.07 - от 10 до 12ч. и от 16ч. до началото на концерта.

Teодор Койчинов е добре познат на музикалните фенове. Той бе финалист във второто издание на шоуто "Мюзик айдъл", където остана втори след Невена Цонева. Преди около месец Тео стана вокалист на група "Кофеин", с които също подготвя интересни проекти.