В Белене подкрепиха болна майка с благотворителен концерт (Снимки)

Беленчани доказаха, че са с добри сърца и искат да върнат надеждата на Ирина

Кметът на Община Белене Момчил Спасов присъства на концерта в подкрепа на Ирина Бучева, информират от местната администрация. С него бе и баронеса Денислава Плевенска, придружена от семейството си, както и актьорът Веселин Плачков.

Момчил Спасов поздрави приятелките на Ирина, организирали благотворителния базар и концерт и изрази надеждата си за успех при посещението на 28-годишната жена в руската клиника „Неуровита”.

За да подкрепят Ирина на сцената благотворително участваха духовият оркестър и танцовият състав към Военно формирование 28880-Белене, ФА „Димум” и Група за автентичен фолклор към НЧ „Христо Ботев-1892”-Белене, І италийски легион - Свищов, рок група „AMBIV” от град Плевен, момичето от Свищов и финалистка в кастинга за сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави” Симона Иванова, както и Ива Цветанова от Плевен, позната на публиката отново от „Шоуто на Слави” в избора за сценична партньорка на г-н Андреев, Николай Тенев и други.

Хората от Белене доказаха, че са с добри сърца и искат да върнат надеждата на Ирина - салонът на читалището едва успя да побере всички желаещи да присъстват на концерта.