Ясни са цените на билетите за мачовете на Спартак (Плевен)

За първия сблъсък за сезона се очаква голям интерес от плевенската публика

Ръководството на ОФК Спартак определи цените на билетите за предстоящия сезон на "Б" група. Пропуските ще струват 3 лв., но пенсионери и учащи ще ползват намаление и ще плащат по 2 лв.

От клубния сайт припомнят, че в продажба ще бъдат пуснати и карти на клуба с цена 50 лв. за целия сезон, целта на които е привържениците на имат възможност да подпомогнат финансово клуба. Също така, ще бъдат предлагани и специални пропуски за централната трибуна с цена 100 лв., както и т. нар."Златни карти" на стойност 200 лв.

Новост през сезона ще е издаването на касови бележки при закупуване на билетите, каквито са последните разпоредби на БФС. В тази връзка, ръководството на ОФК Спартак призовава привържениците да пристигнат по-рано от обичайното на стадион "Плевен" за съботния мач с Пирин (Разлог), за да бъдат избегнати забавяния на касите и входа.

За първия сблъсък за сезона се очаква голям интерес от плевенската публика като прогнозите са, че ще бъде повторена посещаемостта от Сезон 2012/2013. Тогава първите домакински мачове на Спартак се играха пред 3000 зрители.