Момчил Цветанов култов: Ще си татуирам ЦСКА, като влезем в "А" група

"Говорихме точно 3 минути с Гриша Ганчев, не ми трябваше много време да мисля", сподели плевенчанинът

Плевенчанинът Момчил Цветанов се закани да си татуира "ЦСКА", когато тимът се завърне в елита. Чико определи публиката на ЦСКА като фамозна по време на контролата с Вихрен, завършила 5:1 в полза на "червените".

"Публиката ни дава увереност и е удоволствие да играеш пред нея. Малко съм назад с подготовката, бях на облекчен режим около два месеца заради проблеми с коляното, правих и операция. С лекарския екип преценихме, че трябва да го давам по-спокойно, лека-полека", сподели Цветанов в ефира на Канал 3.

"Когато ми се обади г-н Гриша Ганчев останах приятно изненадан. Говорихме точно 3 минути, а след 5-6 часа ми звънна отново и казах решението си. Не ми трябваше много време да мисля. Клубът е много голям. Ще защитавам целите на ЦСКА до последно, не съм играл във В група, но приемам предизвикателството. Ще ми е интересно", допълни Чико, който е бивш съотборник с наставника на "армейците" Христо Янев.

"Гледаме го в очите с нужния респект. Лесно се работи с него. Уравновесен човек и изключително интелигентен. Беше ми малко странно като го видях от другата страна с хронометъра и на треньорската дъска, но след първата тренировка всичко си дойде на мястото", каза плевенчанинът.

"Искал съм да играя пред велика публика, която да те вдига и да те кара да настръхваш. Случи ми се в Ботев, но публиката на ЦСКА е... фамозна. С феновете трябва да сме един юмрук и да се подкрепяме в трудните моменти, защото без тях няма да бъде същото. Стига да влезем в "А" група, ще си направя татуировка на ЦСКА", обеща Момчил Цветанов.