Деян Топалски отново на ринга - тази вечер се бие на "Maxfight 35"

Плевенчанинът излиза срещу корав грузинец на бойната гала в Свети Влас

Късно снощи се състоя официалния кантар на 20-ината състезатели, които тази вечер ще се качат на ринга за 35-ото бойно шоу на най-успешната българска верига "Maxfight” в Свети Влас. Стотици чужди туристи имаха възможност за пръв път да присъстват на подобно събитие, което премина с много емоция и за самите състезатели.

Изключително оспорван мач се очаква да бъде този между претендента за титлата на "Maxfight” в категория до 85 кг. Деян Топалски и агресивния грузинец Заури Майсурадзе с прозвището The Monster. ММА бoeцът от Плевен сподели преди няколко дни в интервю за Plevenutre.bg, чe грузинецът е корав играч и очаква да се получи здрав бой.

Феновете ще видят също така опитни състезатели като европейския шампион по самбо и носител на световната купа Тихомир Благовестов. Още един мач в богатата си статистика ще запише и Росен Димитров- Близнака, един от братята близнаци световни шампиони по бойно самбо. Интерес буди и присъствието на 120 килограмовия молдовец Толя Чумак, който се бие за Румъния.

Очаквайте екзклузивни кадри от битката на Топалски на "Maxfight" - само в Plevenutre.bg!