Деян Топалски се разправи с грузинец в тежък мач на "Maxfight 35" (Снимки)

Победата за ММА боеца от Плевен не дойде никак лесно

Деян Топалски победи коравия грузинец Заури Майсурадзе - The Monster на "Maxfight 35" в Свети Влас в изключително тежък сблъсък. Плевенчанинът показа отлична игра, но и съперникът му демонстрира класа. В крайна сметка Tопалски грабна победата в категория до 85 кг след 2:0 съдийски гласа в негова полза.

Стотиците зрители в Амфитеатъра в курортното градче подкрепяха през цялото време българския ММА боец, а успехът му бе посрещнат с още по-бурни овации. Победата обаче не дойде никак лесно. Прогнозите на Топалски за здрав бой се сбъднаха. Първия рунд бе за грузинеца, който успя да го събори и да му нанесе много удари. Във втория и третия рунд обаче Деян стигна до обрата.

"Тежък мач и ужасно трудна победа! Отнесох много бой на земята първия рунд, събрах се и взех втория и третия. Благодаря на Бог!", коментира и самият плевенчанин след края на двубоя.

Това бе четвърта победа за Топалски на "Maxfight", като турнирът винаги се провежда на 2 август. Преди броени дни в интервю за Plevenutre.bg той сподели, че това е любимата му лятна дата, а след поредната победа със сигурност тя ще продължи да бъде такава.