„Партизан“ спечели купата на Червен бряг за четвърта поредна година

Кметът награди с медали победителя в турнира

Завърши четвъртото издание на Общинския футболен турнир в Червен бряг, известиха от местното управление. В продължение на пет футболни вечери 7 отбора се съревноваваха за Купата на Община Червен бряг. Финалните срещи се играха на 31 юли, когато в оспорвани двубои бяха определени крайните победители. Малкият финал срещна отборите на ФК „Искър” Чомаковци и тима на РУ – МВР (Червен бряг) за определяне на бронзовите медалисти, а непосредствено след това се игра и големият финал между ФК „Партизан” и „Левски” Сухаче.

Двата отбора стигнаха до този мач след като още първата вечер от турнира, отборът на Полицията загуби от ФК „Партизан” с 0:2, а втората вечер ФК „Искър“ загуби от ФК „Левски“ с 0:5 . В следващите срещи полицаите победиха „Ботев” Рупци с 3:0, а „Искър” Чомаковци отстрани „Дреновец” Горник с 3:1. На финала между ФК „Партизан” и ФК „Левски“, през двете полувремена зрителите на градския стадион станаха свидетели на изключително динамична игра. След края на редовното време на мача крайния победител в Турнира стана червенобрежкият тим с резултат 2:0.

Церемонията по награждаване на победителите се състоя минути след последния съдийски сигнал. Купата и медалите на отбора победител в турнира – „Партизан” Червен бряг връчи кметът на общината, Павлин Фильовски. Председателят на Общинския съвет инж. Георги Георгиев и зам.-кметът Георги Петров наградиха съответно отборите, класирани на второ и трето място. Сребърните отличия бяха за тима на „Левски” Сухаче, а трети в турнира завършиха футболистите, представители на отбора на РУ на МВР (Червен бряг).