Край морето: Плевенчанин преби софиянец и потроши поршето му!

Двамата мъже се топят за заплахи, бой и кражба

На 11 август около 21.35 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 42-годишния софиянец – И.Г. за това, че в къмпинг "Черноморец" му е нанесен побой, отправени са му заплахи с оръжие и са нанесени множество щети по автомобила му "Порше Бокстер" - кабриолет, със софийска регистрация. По данни на жалбоподателя деянията са извършени от 42 годишния Н.М. от Плевен.

Извършеният оглед на автомобила установил деформации от твърд предмет по предния капак, счупен преден ляв фар, двете огледала за обратно виждане, стъклата на задните светлини, предно панорамно и двете странични стъкла. И.Г. заявил, че от автомобила е извършена кражба на плик със сума от 32 000 лева, съхраняван в жабката.

Междувременно около 00.30 ч. на 12.08.т.г. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от Н.М. за това, че в къмпинг "Черноморец" му е нанесен побой от И.Г.

По досъдебното производство са извършени повторен оглед в светлата част на денонощието, множество разпити на свидетели, назначени са експертизи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.