Спартак трябва да бъде по-агресивен в защита, смята Бойко Цветков

Спорт

18-08-2015, 15:38

Снимка:

Oфициален сайт на Лудогорец

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак (Плевен) - Лудогорец II 2:0 (Галерия)

Окрилен Спартак (Плевен) победи Лудогорец II с 2:0

Наставникът изрази задоволството си от победата над Лудогорец

Снощи Спартак (Плевен) победи вкъщи с 2:0 втория отбор на Лудогорец в последната среща от 4-ия кръг на "Б" група. Треньорът на домакините Бойко Цветков изрази задоволството си не само от крайния успех на възпитаниците си, но и от продукцията на двата тима.

"В този мач имаше всичко от модерната игра. Спартак (Плевен) и Лудогорец II показаха много качествен футбол – надиграване, тактическа дисциплина и най-вече постоянна мисъл за атака. Очаквах подобно представяне от противника и го поздравявам", обобщи наставникът пред "Спортал".

Той разкри предимствата, които доведоха до победата на поверения му състав. "Показахме по-голямо желание, отделни наши футболисти превъзхождат по класа играчите на съперника, а освен това отборът ни има и по-голям опит", категоричен е Цветков. Според него Спартак трябва да играе малко по-агресивно в защита и върху това ще се наблегне в тренировките.

Първо попадение за плевенчани записа видинският голмайстор Цветомир Тоодоров.

"Той се включи много добре и за малкото време на терена дори успя да вкара така важния успокоителен втори гол. Цветомир все още няма нужния игрови ритъм, тъй като до скоро лекуваше травма. Бързо ще навакса, защото ни е много необходим в предстоящите важни мачове“, уточни Бойко Цветков.