Oбластна администрация - Плевен посрещна руски творци от град Воскресенск

Заместник областният управител Красимир Иванов приветства делегацията

По покана на Международно творческо сдружение "Сцена на духовността”, под патронажа на кмета на община Долна Митрополия, на територията на област Плевен гостува руска културна делегация от ЛИТО "Радуга" – гр. Воскресенск, в състав: Леонид Дудин, Галина Василчук, Марина Золотова, Андрей и Виктор Лисенков.

На 18 август руската културна делегация от град Воскресенск съпроводена от членовете на Международно творческо сдружение "Сцена на духовността" - Стефан Моллов, Валентина Атанасова, Катя Николова, Лъчезар Стаменов и Недко Костадинов, бяха на посещение в Областна администрация – Плевен, във връзка с дните на руската литература и култура "Мостове на приятелство". Делегацията беше посрещната от заместник областния управител на област Плевен – Красимир Иванов. Обсъдени бяха въпроси свързани с културния обмен между двата народа и новите творчески проекти, бяха разменени подаръци в знак на приятелство, информират от администрацията.

Красимир Иванов пожела приятно пребиваване на гостите на територията на областта, много положителни емоции и творческо вдъхновение.