Oрганизират футболен турнир в подкрепа на малката Илияна

Оперативното отстраняване на тумора ще бъде в град Тюбинген

Фенклубът на Реал Мадрид и приятели организирват Благотворителен футболен турнир за събирането на средства за малката Илияна, която е диагностицирана с рак на черния дроб.

"В събитието могат да се включат всички които имат желание заедно да помогнем на малкото слънчице да пребори тази коварна болест. Турнирът ще се състои на 30 август на игрището в комплекс "Замъка" като скоро ще информираме и за точният час за провеждането на турнира", пишат организаторите на своята фейсбук страница.

Kaкто вече Plevenutre.bg писа, становището на докторите е, че Илияна има хепатобластом - това е рядък вид рак, който подлежи на оперативно отстраняване в Германия. Засега лечението е на етап химиотерапия, но предстои оперативното му отстраняване в град Тюбинген, за което ще са нужни средства.

Да помогнем на малката Илияна от Плевен пък е името на специално създадената страница във Фейсбук, където за броени часове над 1000 човека показаха съпричастността си. Припомняме, че още в първите два два дни, след като майката Маринела съобщи за здравословното състояние на дъщеричката си, в сметката на малката Илияна постъпиха 2500 лв.

Да помогнем на Илияна:

IBAN: BG66BPBI79231072002701
Пощенска банка
Титуляр на сметката: Маринела Илиянова Йотова