Братухчев сред първите номинирани за изгонване от "Биг брадър"

Кристиян номинира двама от съквартирантите още на втория ден след старта на шоуто

Кристиян номинира двама от съквартирантите още на втория ден след старта на "Биг Брадър". Първият е младия брокер Кирил, който по думите му злоупотребявал с алкохола и бил готов да удари момиче. Вторият е Борис Братухчев от Плевен, когото Кристиян определи като лицемерен, с много високо его.

"Има самочувствие на успял човек, постоянно парадира", обясни колоритният гей от никополското село Жернов. Той обясни, че го предизвикал нарочно с цигарата и кафето, за да изпита характера му. "Такъв е в живота - нервен и неоринентиран. Не е мъж на място", отсече недоволно Кристиян.

Думите му предизвикаха сериозен гняв у двамата номинирани и те доста трудно сдържаха нервите си. За оставане в "Биг брадър" обаче ще се борят още участници, но те ще бъдат определени от номинациите на съквартирантите, които предстоят.

В най-наблюдаваната къща в страната започна да се надига вълна на недоволство заради държанието на Кристиян Стойков, който бе избран за Big Boss. 21-годишният младеж получи неограничена власт, разпределяйки леглата и цигарите в Къщата.

"Преиграва прекалено много. Рискува да бъде номиниран от абсолютно всички", заяви Борис Братухчев.