Празнични концерти и спортни събития подготвят за Панаирните дни в Кнежа

Богата програма ще весели жителите и гости на града

От 27 до 30 август ще се състоят Панаирните дни в Кнежа. Това известиха от местното управление.

Разнообразните събития стартират на 27 август – четвъртък, от 10 ч., с тържествено откриване на Дневен център за възрастни хора „Кнежица“ в двора на старата гимназия. По време на панаирните дни на разположение на гражданите ще бъде и книжният благотворителен базар в полза на храм „Св. Троица“. Група „Искри“, Румен Нехризов и Роксана ще забавляват присъстващите с концерт на откритата сцена от 20 ч.

Празничният ден в петък – 28 август, ще започне от 9:30 с турнир по тенис на маса за ученици в спортната зала „Гълъбин Боевски“. От 19 ч. на откритата сцена ще започне и концерт на духов оркестър „Vivo-Монтана“. Малко по късно сцената ще заблести и от известната Славка Калчева, която тържествено ще открие панаирните дни.

С турнир по тенис на маса за ветерани ще започне последният панаирен ден. Събитието ще стартира на 30 август от 10 ч. в спортната зала „Гълъбин Боевски“. Спортните прояви ще продължат и с мотокрос в местността „Малката чешма“. От 16 ч. в спортната зала се организира и I-ви турнир по вдигане на тежестви в чест на Александър Бачийски. Панаирните дни ще се закрият с концерт на група „5-те сезона“ с участието на Стефан Диомов пред откритата сцена в града.