Цветан Цветанов: Стабилното правителство трябва да бъде подкрепено от ясна местна власт

В Беглеж бяха връчени 21 карти на нови членове на ГЕРБ

"Средствата по Оперативните програми могат да стигнат до хората по селата. Стъпка по стъпка направихме много в Плевенския регион. В екип със селския кмет можем да направим още повече”. Това каза заместник – председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов в село Беглеж при представянето на кандидата на партията за кмет там Георги Данов.

Заедно с Цветанов в Беглеж бяха Председателят на НС Цецка Цачева, народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, кметът на Плевен проф. Димитър Стойков и общинския председател на партията Мартин Митев.

"Стабилното правителство трябва да бъде подкрепено от ясна местна власт”, каза Цветанов. Той подчерта, че Плевен и региона трябва да се гордее с Председателя на НС Цецка Цачева, която по думите му в парламента създава такава среда на работа, "каквато всички ние искаме по населените места”.

В Беглеж бяха връчени 21 карти на нови членове на партията. "Когато стискам ръката на все повече наши членове, за мен това означава, че партията достига до все повече хора”, каза още Цветан Цветанов.