Готвят уникално шоу на колела по време на Червенобрежкия панаир

Ще се проведат състезания за майсторско управление на велосипеди и автомобили

Община Червен бряг съобщава, че на 5 септември (събота) в програмата на традиционния Червенобрежки панаир е включено провеждането на състезания за майсторско управление на велосипеди и автомобили под мотото "Шоу на колела".

Състезанието за управление на велосипеди ще започне в 15 часа на централния градски площад "Марко Ненков”. В него могат да вземат участие деца на възраст от 8-12 години. За победителите са осигурени разнообразни награди - скейтборд, дарц, футболна топка "Puma" и волейболна топка "Wilson".

Състезанието за майсторско управление на автомобили ще започне в 17:30 ч. , като участниците ще бъдат проверени за валидно свидетелство за управление на МПС. За класиралите се на първите места са осигурени атрактивни награди – акумулатор 65 Ампера, масло за двигател и спрей за табло, Автокоплект, и авто прахосмукачка.

Желаещите да вземат участие в организираните състезания "Шоу на колела", могат да се запишат в ЦУИГ – сградата на общинска администрация Червен бряг, на тел. 0659/ 94154 или на съдийската маса в деня на провеждане на състезанията.