Вихър изпусна Трявна, Ювентус отнесе тройка във Видин

Изигра се 3 кръг на Северозападната "В" група

Вихър /Славяново/ завърши 2:2 гостуването си в Трявна на едноименният тим в мач от 3-ия кръг на Северозападната "В" група. Селекцията на Красимир Бислимов само може да съжалява за изпуснатата победа.

Славяновският тим доминираше през цялото първо полувреме. Още в началните секунди Никълъс Ванчев пресече пас на тревненският вратар и изпрати топката в мрежата му за 1:0. 20 минути по-късно голмайсторът изведе Иван Иванов на стрелкова позиция и той не сгреши – 2:0. Домакините бяха в нокдаун, а Иванов и Евгени Систов пропусна да вкарат още. В началото на втората част тревненци натиснаха и усилията им се увенчаха с гол на Васил Андреев в 55-ата минута. Постепенно обаче гостите изравниха играта и на свой ред създадоха отлични възможноости за гол. Систов и Иванов обаче ги пропиляха. Малко преди края централният бранител на Вихър – Ивайло Иванов овладя топката в наказателното поле, но връхлитащ нападател на Трявна се блъсна в него и падна, а за изненада рефера отсъди дузпа. Андреев изпълни прецизно за крайното 2:2, пише 365football.bg.

Поражение – 0:3, претърпя Ювентус /Малчика/ при гостуването си на Бдин /Видин/. Селекцията на Иво Братанов можеше да си тръгне от крайдунавския град с още топки в мрежата, ако не бяха пропуските на съперника. Превъзходството на домакините обаче бе ялово почти цял час. Те поведоха едва в 53-ата минута след спорна дузпа, отсъдена за нарушение срещу Ангел Цолов. Реализара я Сашо Соколов. След това гостите свиха знамената и бързо капитулираха. В 60-ата минута Георги Илиев центрира и Цветан Цветанов с глава покачи на 2:0. Десетина минути по-късно именно Илиев оформи категоричния успех с бомбен шут от границата на наказателното поле. Гостите доиграха последните 12 минути с намален състав, заради червеният картон на Ивайло Захаринов.

Всички резултати:

Етър В.Търново (Велико Търново) – Янтра Габрово (Габрово) 4:0

Севлиево (Севлиево) – Партизан (Червен бряг) 3:1

Бдин 1923 (Видин) – Ювентус (Малчика) 3:0

Трявна (Трявна) – Вихър (Славяново) 2:2

Ботев (Враца) – Кариана (Ерден) 7:0

Ботев 2008 (Козлодуй) – Ботев (Луковит) 1:2

Левски 2007 (Левски) – Гигант (Белене) 4:0

Академик (Свищов) – Павликени (Павликени) 3:0