Отличиха червенобрежкия кмет за "Кмет на месеца"

Наградата е на тема "Сигурност" в категория "Общини с население под 20 000 души"

Кметът на Червен бряг Павлин Фильовски бе отличен в конкурса "Кмет на месеца" за юли на тема "Сигурност" в категория "Общини с население под 20 000 души". Той получи наградата си лично от изпълнителния директор на "Бранд Медия България" Боян Томов, информират от местната администрация.

Павлин Фильовски убедително спечели в надпреварата, като събра 60 % от положителния вот в онлайн гласуването в сайта Kmeta.bg. След него се наредиха кметът на Добрич Детелина Николова и на Елин Пелин - Йордан Йорданов.

"Като малък град имаме амбицията да не изоставаме от по-големите общини като работим по проекти с европейско и общинско финансиране. Много постигнахме с поставянето на видеонаблюдение на ключови места в общината, с което улеснихме значително работата на полицията и намалихме битовата престъпност. Ние бяхме сред първите, които въведоха видеонаблюдението като основен инструмент срещу вандалските прояви и останалите населени места могат да последват нашия пример", сподели отличеният градоначалник.