Вихър (Славяново) с амбиция да нанесе първа загуба на Левски 2007

Промени в мачовете на Гигант (Белене) и Партизан (Червен бряг)

Отборът на Вихър (Славяново) е амбициран да нанесе първа загуба на Левски 2007 този уикенд. Двата тима излизат един срещу друг в неделя от 17 часа в среща от четвъртия кръг на Северозападната В група. Петър Кузев от Габрово ще съдийства на областното дерби. До този момент Вихър има победа, равен и загуба, докато съперникът от град Левкси не познава вкуса на поржанието - две победи и равен.

Зоналния съвет на БФС – Велико Търново пък направи промени в мачовете на Гигант (Белене) и Партизан (Червен бряг). Беленчани трябваше да приемат от 17:00 часа състава на Етър (Велико Търново), но незавършеният ремонт на стадион "Гигант" не позволява това да се случи. Така мачът ще се проведе в старопрестолния град.

Отборът на Партизан пък е поискал да подари на жителите на Червен бряг футболни емоции навръх панаира на града, който се провежда в момента. Именно заради това от клуба се договорили с гостуващия им Павликени срещата да е в събота от 17:00 часа вместо в неделя, както е според програмата.

Ювентус (Малчика) пък ще преследа първа победа, както и първи гол, при домакинството си над Ботев (Козлодуй). Сблъсъкът е в неделя от 17 часа.