Сцената за концерта на Слави и Ку-ку бенд пристига от Германия, пренасят я с 10 тира

Озвучаване, осветление, видеостени - всичко ще бъде на световно ниво

"Репетираме всеки ден. Като тъкачки многомашиннички сме. Събраха се много неща на едно, но сме свикнали. Работата за концерта кипи със страшна сила, подписваме договори с изпълнители, с подизпълнители", разкрива Евгени Димитров в интервю за "24 часа".

Остават по-малко от три седмици до грандиозния концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд на стадион "Васил Левски" на 25 септевмри. Около 50 хиляди души вече тръпнат в очакване и броят часовете до началото на спектакъла, който се очаква да бъде топсъбитието на годината в България.

"Това, в което сме се съсредоточили, е наистина да направим шоу по световните стандарти. Сцената пристига от Германия, ще я докарат с 10-ина тира, техника също внасяме отвън. В България няма такава, каквато да отговаря на нашите критерии и изисквания. Нужна ни е наистина огромна сцена, за която са необходими десетки сертификати, тъй като ще е на открито. Сцената, с която обикновено сме ходили на концерти по нашите стадиони, е твърде малка и по никакъв начин не е достатъчна за това, което си представяме, че трябва да направим на националния стадион. Тази, която идва, ще е във форма̀та на сцените на “Металика”, АС/ДС, Мадона Искаме зрителите на стадиона, които ще видят концерта, да кажат: “Еха, това е българска продукция.”, допълва Маестрото от Плевен.

"Искаме продукция по световни стандарти, което е нечовешка инвестиция, умопомрачителна. Всеки един лев, който пристига по какъвто и да е начин - от билети, продажби, всичко отива за тая продукция. Озвучаване, осветление, видеостени - всичко ще бъде на ниво. Като ще го правим, да го направим така, както го пише по книгите и както го виждаме самите ние.", категоричен е музикантът.