Ивайло Чочев: Надявам се да вкарам на Буфон

Плевенчанинът бе сред най-търсените от италианските медии

Халфът на Палермо Ивайло Чочев се надява отново да започне като титуляр за националния отбор на България в срещата с Италия от група "Н" на европейските квалификации. Мачът ще се играе на стадион "Ренцо Барбера", където играе и неговият клубен отбор и плевенчанинът призна, че там се чувства като у дома си.

"Страхотно е, че ще играем тук. За мен това е като втори дом. Изучавал съм играта на Буфон и се надявам да му вкарам гол. Разбира се, надявам се първо да получа шанс за изява", заяви Чочев пред "Скай Спортс Италия".

Както доста често се случва в последните квалификационни цикли, българският национален отбор по футбол на практика загуби шансове за класиране доста преди края. При три оставащи мача тимът, воден от Ивайло Петев, изостава с пет точки от третото място, даващо право на участие в баражите.

Срещата е тази вечер от 21.45 часа на "Ренцо Барбера" в Палермо. За българските футболисти всичко може да приключи и на теория, ако запишат четвърта загуба, а Норвегия вземе точка или повече от домакинството на Хърватия.