Вихър (Славяново) измъкна победата в областното дерби с Левски 2007

Ювентус (Малчика) счупи каръка, тежка загуба за Гигант (Белене)

Вихър (Славяново) се изкачи в първата половина на класирането в Северозападната "В" група, след като успя да надвие непобедения до момента тим на Левски 2007 от град Левски. Вихърци победиха с 1:0 и така заеха шестото място в подреждането с актив от 7 точки след 4 изиграни кръга, колкото имат и левскарите. Попадението в изключително напрегнатия и нервен мач падна в 86-ата минута, когато Иван Иванов засече центриране от фаул и насочи топката в мрежата на гостите.

Ювентус (Малчика) пък се наложи с 2:0 над Ботев (Козлодуй) в среща от 4-ия кръг на шампионата. И двата гола отбеляза Константин Генков. Със спечелeните три точки Юве счупи каръка, който го преследваше от началото на сезона и се откъсна от дъното. До този момент футболистите на Малчика имаха три загуби и нямаха отбелязан гол.

Гигант (Белене) загуби тежко от Етър (Велико Търново) с 0:5. Срещата се игра в старата столица заради провеждащия се ремонт на терена в крайдунавския град.

Водач в подреждането на Северозападната "В" група продължава да е Ботев (Враца). Тимът надви Янтра в Габрово с 1:0 и така има пълен актив от 12 точки. Отборите на Етър, Бдин и Акдемик (Свищов) също продължават без грешка от началото на кампанията.