Ръководството на ГЕРБ – Плевен регистрира в ОИК партията за местните избори

Ще регистрираме отговорни и достойни хора, които ще работят за решаване на проблемите на Плевен, заявиха от ГЕРБ

Със заявка за поредна победа на изборите ГЕРБ се регистрира в Общинската избирателна комисия Плевен днес в 10.00 часа. Заедно с областния координатор на партията Владислав Николов и общинския председател на ГЕРБ Мартин Митев на регистрацията присъстваха Любка Костова, Владислав Монов, Красимир Трифонов, Станислав Петков и Христослав Михайлов от ГЕРБ.

"Ние сме отговорна партия. Ще регистрираме отговорни и достойни хора, които ще работят за решаване на проблемите на Плевен и Общината, за да не се върне онази ситуация на безвремие, продължила цели 12 години. Тогава, спомняте си, никой не споменаваше Плевен с нищо добро.”, каза след регистрацията на ГЕРБ за местните избори областният координатор на партията Владислав Николов.

"Плевен може да се гордее с един хубав площад, с това, че е единственият град с 40 нови тролеи. Имаме и почти завършено ново депо. В общината се работи по европейските програми много активно и ще продължи да го прави. В Плевен предстои ремонтът на пеещия фонтан, спомен от нашето детство. Това са все неща, които се случиха благодарение на това, че имаме отговорни хора, които мислят и работят за града и които са готови да вложат цялата си енергия в това този град да бъде по-хубав, по-уютен и по-красив и всички ние да се гордеем, че сме плевенчани.”, допълни Владислав Николов.

По думите му ПП ГЕРБ винаги е правила позитивна кампания. "Този път тя отново ще бъде и много силна, защото не разчитаме на общуване чрез форумите, а на прекия контакт с хората. Ние говорим с хората, представяме ясни политики и изпълними цели.”, категоричен бе областният координатор на ГЕРБ Плевен.

На по-късен етап предстои регистриране на кандидатите на ГЕРБ за трите вида избори – за общински съветници, кметове на населените места и кмет на Община.

"За кметове на кметства издигаме навсякъде наши кандидати с изключение на две населени места – Буковлък и Опанец, където подкрепяме независими кандидатури.”, каза общинският председател на ГЕРБ Мартин Митев. Той допълни, че регистрацията на ГЕРБ като първа политическа сила в ОИК е заявка, че за пореден път ще бъдат първи в Община Плевен". "Вярваме, че жителите на Общината са убедени, от 4 годишния мандат, който изтича, че ние знаем, можем и живеем с проблемите на хората. Не случайно има видими резултати за Община Плевен”, допълни той.