В Спартак се колебаят за стартовия състав срещу Созопол

Плевенчани са респектирани от противника и очакват изключително труден мач

Паузата в шампионата не помогна на Спартак (Плевен) да разреши проблемите в отбора си. Ситуацията е сходна на тази от преди мача с бургаския Нефтохимик, пише "Спортал".

Треньорът Бойко Цветков все още не е наясно с какъв състав ще излезе в събота при гостуването на Созопол. Този път контузени няма. Младежкият национал Пламен Тенев вече е напълно възстановен. Спортно-техническият щаб обаче е единодушен, че заради продължителното отсъствие на бранителя му липсва игрова практика.

Сходна е ситуацията и с изтърпелия наказание Живко Господинов. Заради санкции и травми той също пропусна доста мачове от началото на сезона. Показаното от двамата на тренировките въобще не се харесва на треньорите. Те дори обмислят варианти Тенев и Господинов да останат извън групата за съботния двубой край морето.

Освен от защитата, Бойко Цветков и помощниците му са притеснени от проблемите в халфовата линия. Към момента там също не е ясно кой ще играе. Спартаковци са респектирани от противника и очакват изключително труден мач.