НФСБ издигна Николай Маринов за кмет на Плевен

НФСБ представи кандидатите си за кметове на 16 областни центрове

Николай Маринов ще бъде кандидатът на НФСБ за кмет на Плевен. Това стана ясно по време на представянето в София на кандидатите за кметове на "фронта" в 16 града – областни центрове.

Николай Маринов е завършил висшето си образование във Висшия институт по хранително-вкусова промишленост - гр. Пловдив, със специалност „Инженер-технолог". Следдипломните му квалификации са в Москва - Държавния технологичен институт и в Агенцията по приватизация „Тройханд" /Германия/.

Завършва инженерна педагогика в Машинно-електротехнически институт - София, отбелязва "Дарик". Работи 5 години като научен сътрудник I-ва степен в Институт по зърнени храни и фуражна промишленост - град София. Има 10-годишен стаж като учител в Техникум по зърнопреработване - гр. Червен бряг. Автор е на 4-ри учебника по специалността „зърнопреработване". Има участие в 22 научни разработки в областта на зърнопреработването. Бил е директор на мелничните предприятия в гр. Червен бряг и гр. Радомир. Има завършена магистратура като агроном по Растителна защита. Занимава се със собствен бизнес и земеделие. Семеен е, с едно дете.