Изчезналият плевенски бизнесмен - убит или отвлечен?

Крими

14-09-2015, 12:34

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

50-годишен мъж изчезна безследно, плевенската полиция го издирва

Скандални версии плъзнаха за изчезването на Йоско Исаев

Обявеният за издирване 50-годишен плевенчанин се оказа Йоско Исаев - шефът на "Плевенски хляб". От полицията официално обявиха, че той е в неизвестност от 10 септември.

Според "Фрог нюз" полицията работи върху две версии - убийство и отвличане. На прицел са бивши съдружници на Исаев, с които той има финансови спорове, твърди изданието, позовавайки се на работници от завода.

Йоско заминал в четвъртък сутринта за София, където трябвало да се види със свой съдружник. Пътувал с колата на жена си, която е Фолксваген  „Touareg “. Към обяд, на тръгване от столицата, следите му се загубили. От тогава секнали и телефоните му. От автомобила също няма следа. Близките на Йоско  се притеснили, защото за него не било никак обичайно да потъва вдън земя.

Oт МВР обявиха, че Йоско Михайлов Исаев е с висок ръст, пълен, лице – овално, бяло, гладко; коса – къса с челна плешивост, прошарена; вежди – тънки; устни – тънки; нос – правилен; очи – кафуви. Страда от хипертония - високо кръвно налягане. Облекло – тъмносиня тениска, тъмно сини дънки и тъмно синьо яке от плат.