Прерязаха лентата на ремонтирания надлез в село Телиш /Снимки/

Дeпутатът Пламен Тачев и Областният управител на Плевен Ралица Добрева уважиха събитието

Откриването на надлеза в Телиш събра жителите на селото, които от години очакват реализирането на този обект. Събитието уважиха народният представител Пламен Тачев, областният управител Ралица Добрева, кметовете на Червен бряг Павлин Фильовски и на Телиш Нели Дакова, както и председателят на ОбС Георги Георгиев. По традиция при откриването на обекта бе отслужен водосвет, информират от Областна администарция - Плевен.

"Скъпи приятели, за мен е привилегия да съм тук сред вас сега, защото всичко, което обещахме вече е факт и се вижда.”, каза народният представител Пламен Тачев. "Тук по времето на Орешарски имаше барикади. Днес сме се събрали да открием едно важно съоръжение, носещо в себе си потенциала да привлече нови инвестиции и нови работни места.”, допълни той.

"Преди по-малко от 4 месеца бяхме на същото това място на първа копка на този обект. Междуведомствената комисия отпусна финансиране само за два обекта за цялата област Плевен. Надлезът в Телиш е единият от тях и средствата за него са близо 800 000 лева. Дълго очаквахте този ремонт - цели 25 години, но ето че той е факт и то в навечерието на честването на половин хилядолетната история на селото”, каза областният управител Ралица Добрева. Тя, народният представител Пламен Тачев и кметът на Червен бряг Павлин Фильовски прерязаха лентата на ремонтирания надлез в село Телиш.