Разграбиха и допълнителните билети за концерта на Слави и Ку-ку бенд

Шоуменът от Плевен нанесе мощен ъперкът на черноборсаджиите

Тази сутрин в продажба бяха пуснати допълнителни билети за концерта на Слави и Ку-ку бенд на стадион "Васил Левски" в петък. Напълно очаквано ценните хартийки отново бяха разграбени като топъл хляб и свършиха за по-малко от час.

Стана ясно, че наличната ограничена бройка билети е била с цени от 25 до 75 лева. Около 10.00 часа сайтът на "Ивентим" блокира от огромния наплив, а във Фейсбук се нароиха стотици коментари на недоволни потребители, които не са успяли да осъществят поръчката си и в крайна сметка няма да присъстват на стадиона на 25 септември.

Междувремнно черноборсаджиите започнаха рязко да свалят цените из сайтовете за обяви и форумите. Точно когато алчните спекуланти доволно потриваха ръце, че наближава времето на тяхния голям удар, получиха изпреварващ мощен ъпъркът от Слави, който обяви пускането на допълнителни билети на нормална цена, а за тези фенове, които просто като време или разстояние не могат да присъстват на стадиона - дадена им е опцията директно онлайн по интернет да гледат целия концерт в реално време.

С тези две важни стъпки Слави направи изпреварващ ход пред черноборсаджиите и им нанесе изненадващ контраудар. Сега на алчните спекуланти не им остана нищо друго, освен да се отърват от залежалата им стока (складирани билети) на реалната им цена или да си останат на загуба, ако се заинатят да не премахват завишенията и билетите да увиснат непласирани.