Люси Дяковска се хвърли да брани Слави и Ку-ку бенд

Известната плевенчанка защити съгражданина си от нападките на хейтърите

От "осанна" до "разпни го" - това са мненията на знайни и незнайни анализатори, които продължават да дискутират разпалено Слави Трифонов и събитието, което разбуни духовете. Мегашоуто, което събра близо 70 хиляди души на стадион "Васил Левски" събуди пословичната българска завист и злоба у някои особи, а Люси Дяковска не остана безучастна към вълната критики, отправени по повод грандиозния концерт, в които дори се подлагат на съмнения професионалните качества на Трифонов и екипа му.

"Много е нелепо Слави Трифонов и Ку-ку бенд да бъдат определяни като НЕмузиканти и НЕтворци, при положение, че всички не само от 23 години си изкарват прехраната с това, но и са завършили музикални училища. И консерваторията... начело със Слави, който всъщност е виолист. Не харесвайте какво творят, но не говорете наизуст... Просто е нелепо", заяви Люси Дяковска в социалната мрежа.

Не е тайна, че двамата със Слави са добри приятели още от годините в Плевен, като в началото на кариерата си певицата дори е ходела на участия с него и Ку-ку бенд.