Еднодневна работилница за млади предприемачи организират в Плевен

Участниците ще разберат повече за изкуството да стартират свой бизнес

Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и Ротаракт Плевен канят млади професионалисти до 26г. и ученици 11 и 12 клас на еднодневна безплатна работилница, в която участниците ще разберат повече за изкуството да стартират свой бизнес и уменията, които са необходими, за да се осмелят да го започнат. Участниците ще научат и повече за международното състезание за бизнес идеи Get In The Ring, с награден фонд от 1 000 000 евро и как могат да кандидатстват за него (www.gitr.ee).

Първият за Плевен Get in the Ring Workshop ще се състои на 3 октомври в Конферентната зала на хотел "Балкан" от 11:00 ч.

"Ще имате имате възможността да се срещнете с успели млади хора, които да ви дадат практически съвети. Програмата ще бъде изготвена по модел на лятната предприемаческа програма на Колеж Babson в САЩ, който е на първо място за предприемачество в САЩ за 2015 и 2016 година. Водещите на събитието са бивши възпитаници на университета", информират организаторите.

Събитието е с ограничени места, затова научете как да се запишете за участие до 02.10.2015 г. от този линк - https://www.facebook.com/events/1701424686757204/