Спартак излиза за задължителни три точки срещу Локомотив (ГО)

Гостите са с най-добрата защита в "Б" група от началото на сезона

Тази събота Спартак ще посрещне на стадион "Плевен" тима на Локомотив (Горна Оряховица). Възпитаниците на Бойко Цветков ще търсят задължителни три точки, след като в последните два мача срещу Поморие и Ботев (Гълъбово) изпуснаха победите в последните секунди.

След 9 изиграни мача в "Б" група Спартак заема деветото място с 12 точки. Отборът няма загуба на собствен терен и е абсолютен фаворит, въпреки че Локо (ГО) е на четвърта позиция със 17 пункта и също показва стабилни изяви от началото на сезона. Съставът на Сашо Ангелов може да се похвали с най-добрата защита в "Б" група - тимът е допуснал само 3 гола от старта на кампанията. Головата им разлика е 8:3. В това отношение показателите на плевенчани са 16:15.

Георги Димитров ще е рефер на срещата в събота. Негови асистенти ще са Младен Маринов и Драгомир Милев. За четвърти съдия е определен Павел Мичев, а съдийски наблюдател – Николай Петров.

Защитникът Георги Пейчев и крилото Николай Ботев са аут за Спартак в предстоящия двубой заради наложени наказания от БФС.