Цветан Цветанов ще посети Плевен

Цветанов и проф. Стойков ще се срещнат с футболистите на Спартак (Плевен)

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Плевен днес. Той ще бъде придружаван от председателя на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, областния координатор на ГЕРБ в Плевен и народен представител Владислав Николов, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:00 часа Цветанов ще разговаря с жителите на Кнежа на площад „Пенчо Янкулов“. Ще присъства и Илийчо Лачовски - кандидат за кмет на Кнежа. В 12:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Искър на ул.”Георги Димитров ” № 38, централен площад. На срещата ще бъде и Илияна Гложенска, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Искър.

В 14:45 часа зам.-председателят на ГЕРБ, заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков, ще присъства на „Фотоизложба Плевен – днес и утре“ /РИМ – Плевен – двора на музея/ , ул. "Стоян Заимов" № 3.

В 15:30 часа Цветанов и проф.Стойков ще се срещнат с ОФК Спартак – Плевен на терена на стадион „Плевен“ в града.

В 17:00 часа Цветан Цветанов и проф.Димитър Стойков ще разговарят с жителите на Коиловци пред Народно читалище ”Христо Ботев 27”, пл. ”9-ти Септември”, № 3 в Коиловци.

В 17:45 ще присъстват на откриването на кампанията на ГЕРБ в Ясен на площада пред читалище „Просвета“, ул. „Георги Димитров“ 37. В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Плевен. На площад „Стефан Стамболов” /пред ДКТ „Иван Радоев” до църква „Св. Николай”/ в Плевен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Плевен кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъстват председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, кандидатът за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.