Дискусия "Плевен - Европейски здравен център на Балканите" провеждат идната седмица

Събитието е инициатива на гражданска мрежа от 8 плевенски неправителствени организации

Публична дискусия и пресконференция на тема "Плевен - Европейски здравен център на Балканите" ще се състои следващата седмица. Събитието ще се проведе на 12 октомври от 10.30 ч. в Регионална библиотека „Христо Смирненски”, зала „Гена Димитрова”.

Пред участниците ще бъде представена концепция на иновативен модел за постигане на икономически и социален просперитет на Плевен и региона чрез разширяване, развитие и пълноценно използване на натрупаните значителни ресурси в сферата на здравеопазването.

Организаторите канят за участие в дискусията по двама представители на всички политически партии и коалиции, регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове - 2015– съответно кандидат за кмет на Община Плевен и кандидат за общински съветник, упълномощени да подпишат приложеното Рамково споразумение за сътрудничество.

Събитието е инициатива на гражданска мрежа от 8 плевенски неправителствени организации, които споделят обща загриженост и отговорност за социалното и икономическо развитие на града и региона и се реализира с помощта на Института за регионални и международни изследвания - гр. София.