Люси ще е ментор на групите, а Маги поема отбор 25+ в X Factor

Плевенчаните избраха своите шестима таланти, с които да продължат напред

Люси Дяковска и Маги Халваджиян избраха своите шестима таланти, с които да продължат напред към Къщите на съдиите в шоуто X Factor. Журито, публиката и участниците преминаха през хиляди емоции, докато най-добрите не заеха местата си на музикалните столове.

Оперен квартет, сексапилно трио и емблемата на Велинград – Трио "Парадайз", са част от групите, които ще продължат напред. "Убедена съм, че аз съм вашия човек!“, категорична беше Люси, която в ролята на ментор на категория "Групи", ще сподели богатия си опит в световноизвестната банда No Angels. Сериозната конкуренция изпрати у дома бой банда – претендент за големите концерти и дует, който подцени високата летва на музикалните столове.

"В момента пишете историята на X Factor!”, беше недвусмисленият коментар на другия плевенчанин в журито - Магърдич Халваджиян, към четиримата тенори - Тончо, Теодор, Валентин и Светозар, които огласиха залата на шоуто с оперно изпълнение на "Time To Say Goodbye". ""Надявам се, всички знаете, че тази година победителят ще е от моя отбор", каза с усмивка нахъсаният Маги, който ще ръководи групата 25+. Продуцентът събра своите звезди, с които ще се опита да блесне по време на големите концерти.