Фейсбук акция на младежи от Плевен предизвика реакция на национална телевизия (Видео)

Румен Бахов провери могат ли да се използват новите велоалеи

Инициатива в социалните мрежи на младежи oт Плевен показваща абсурда велоалеи в Плевен предизвика екип на национална телевизия да се заеме със случая. Снимките, които десетки плевенчани разпратиха на свои познати из цялата страна взривиха социалните мрежи и днес рано сутринта видяхме алеите по телевизията. Забавно, с чувство за хумор и обективно, Нова тв представи ситуацията с жълтите ленти в Плевен, които се появиха от нищото в неделя през нощта.

Румен Бахов провери могат ли да се използват новите велоалеи в Плевен. Някои от алеите преминават през основната пешеходна зона в града и продължават да са място за разходка на майки с малки деца. "Велоалеите не трябва да пречат на пешеходците", убедени са колоездачи.

“Не предполагахме, че споделянето на снимките на този пълен абсурд от наши приятели и симпатизанти ще направят така, че 10 часа след тази откровена нелепица екип на НОВА да е в Плевен.”, обясни Йордан Грижов от младежката структура на ГЕРБ.

Всъщност все още никой не е наясно как тези жълти ленти се появиха за една нощ на точно определени места в Плевен и станаха обект на шегаджийски подмятания. Вчера се прокрадна версията, че това е поредната сага от компроматната война водена срещу Борисов и неговата партия. Други пък разсъждаваха над вариант “Костинброд 2” заради появата на жълтите ленти в последната седмица преди вота и бързата реакция на канидата Георг Спартански, който яхна историята.

Така или иначе стотината лева изхабени за жълта боя, незнайно от кого, вкараха Плевен в новините за един ден, като показаха еволюция в политическите партизански войни по време на избори. След странните прически на кандидати, дългите мустаци с пищови, мечове убиващи октоподи и еротични танци на кандидат за общински съветник Плевен избухна с жълти ленти, за да затвори в кръг пълния абсурд на политическата партизанщина.