Отвори врати обновената Здравна служба в Ясен

Мисия

22-10-2015, 15:09

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нова здравна служба откриха в Рупци

Откриват ремонтираната Здравна служба в Ясен

За основната й реконструкция Община Плевен отдели близо 104 хил. лева

Здравната служба в Кметство Ясен днес отвори врати изцяло обновена след основен ремонт, съобщават от пресцентъра на Община Плевен. По традиция събитието започна с водосвет. Присъстваха областният управител на Област Плевен Ралица, Добрева, изпълняващият длъжността кмет на Община Плевен арх. Трифон Иванов, представители на проектантската фирма и фирмата изпълнител, жители на селото.

"Днес ни събира още едно изпълнено обещание от страна на Община Плевен - ремонтът на Здравната служба в Кметство Ясен. Това дългоочаквано от местните жители събитие е поредната крачка към подобряването на техния живот и повишаването на качеството на грижа за тяхното здраве. То е пример, че ние като ръководство въпреки трудностите се вслушваме в гласа на хората, търсим решение на проблемите им, стремим се да бъдем полезни. Не на последно място то е и доказателство за ангажимента ни към малките населени места в общината, към тяхното благоустрояване и превръщането им в привлекателни места.", каза в приветствието си арх. Трифон Иванов.

Лентата на обновеното здравно заведение прерязаха областният управител, изпълняващият длъжността кмет и завеждащият службата д-р Светослав Съйков.

За основната реконструкция на Здравната служба в Ясен Община Плевен отдели близо 104 хил. лева. Изцяло бяха подменени покривната конструкция и дограмите, ремонтирани бяха лекарският и стоматологичният кабинети, манипулационната, чакалнята и сервизните помещения, изградена беше и рампа за хора с двигателни затруднения.

През последните четири години бяха ремонтирани и сградите на здравните служби в Славяново, Коиловци и Пелишат, допълват от местната администрация.