Цецка Цачева: В неделя се решава бъдещето на Плевен - дали ще продължим по избрания път или ще се върнем към нищо правенето

С шествие под съпровода на гайди и концерт на ремонтирания площад „Възраждане” ГЕРБ закри предизборната си кампания в Плевен.

„За да остане Плевен в топ 10 на българските градове, за да се равняваме с най-големите в България, изборът е три пъти в десятката за населените места – за кмет на кметство, на община и листата за общински съветници, а за плевенчани – за проф.д-р Димитър Стойков и листата на ГЕРБ за общински съветници.”, каза Предесдателят на 43 НС Цецка Цачева на закриването на предизборната кампания в Плевен. „Преди 4 години обещахме новият Плевен да бъде с видими резултати за всички граждани на нашата община и го изпълнихме. Нямаме право да спрем до тук. На 25 октомври се решава бъдещето на Плевен – дали ще продължим по избрания път или ще се върнем в орбитата на много говоренето и нищо правенето”, подчерта Цачева.

Тази вечер на ремонтирания площад „Възраждане” се събраха хората, избрали да подкрепят Новия Плевен, да продължат набралия сериозна скорост процес на развитие на града и Общината, чийто основен двигател е кандидатът за кмет на ГЕРБ проф. Димитър Стойков.

„След два дни на 25-ти Плевен ще бъде изправен пред два пътя – единия на успелите, на уверените в собствените си сили хора, пътя на оптимизма и другия – пътят на реваншизма и отмъщението. Лично аз избирам да подкрепя младите хора, които ни заклеха да продължим уверено по избрания път. За тях създадохме над 2100 работни места, изградихме детски градини, десетки спортни площадки. Именно тази сила и подкрепа ни помогна да продължаваме в годините да работим, за да преодолеем разрухата, която беше обхванала Плевен 12 години”, каза проф. Стойков. Той посочи, че най-стабилният партньор в реализиране на неговите усилия в посока подобряване стандарта на живот на плевенчани и средата, в която живеят са общинските съветници на ГЕРБ. За да изразят своята непоколебима готовност това да продължи и във втория мандат на проф. Стойков на пл. "Възраждане" бе пълната листа от кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в населените места на община Плевен.

„Печелившият номер за Плевен е 10 – 10 за кмет на община, 10 за листа за общински съветници и 10 за кметове на кметства”, призова проф. Стойков.

В израз на благодарност за подкрепата и поривът за демократично развитие на Плевен и Общината ГЕРБ подари на плевенчани, на младите хора, които винаги са били във фокуса на вниманието през мандата на проф. Димитър Стойков концерт с участието на талантливите млади изпълнители Рафи и Поли Генова. На сцената се представиха и танцьорите от клуб „ Българско хоро”, както и общинския духов оркестър, информират от пресцентъра на партията.