Васил Шопов: Няма нищо по-голямо от това да победиш ЦСКА!

Кристиян Григоров се надява да вкара на "армейците" навръх рождения си ден

Спартак (Плевен) и ЦСКА излизат един срещу друг утре от 13.30 часа, а футболното настроение вече е завладяло града на Панорамата. Очакванията са на стадион "Плевен" да има над 10 хиляди зрители. Плевенските футболисти също са в приповдигнато настроение преди предстоящия сблъсък.

"Надявам се в този мач да излезем на терена като мъжкари и да заличим негативните резултати от предните ни двубои. В този момент по-голямо нещо от това да победим ЦСКА, просто няма. Нито един друг отбор не може да ни повлияе така, както ЦСКА. Надяваме се да има много хора на стадиона. На предния мач между нас и ЦСКА имаше 15-16 000 души. Градът е зажаднял за футбол и дано времето е хубаво, защото това е един от факторите, който може да накара хората да не дойдат на стадиона", заяви звездата на Спартак (Плевен) Васил Шопов пред topsport.bg.

"Ще се радвам, ако вкарам на ЦСКА, но най-вече ще се радвам, ако отборът победи и продължи напред за Купата. Във вторник имам рожден ден, ставам на 25 години, най-големият подарък, който мога да получа е да победим ЦСКА. Излизаме на 100% за победа, въпреки кризата в отбора. ЦСКА е голямо име, независимо, че играе във "В" група. Една победа срещу тях доста ще помогне на отбора ни", сподели и защитникът Кристиян Григоров пред спортното издание.