Фандъкова и кметът на Бургас идват в Плевен в подкрепа на проф. Стойков

Мисия

28-10-2015, 06:34

Снимка:

Bulgariautre.bg, архив

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Окончателно: Спартански взема 33,33 процента, Стойков - 31,21%

Очакват се и кметовете на Велико Търново, Русе и Габрово

"Политиката на градеж и европейско развитие, която определяше развитието на Плевен и общината под ръководството на проф. Димитър Стойков, е политиката на ПП ГЕРБ.”, каза председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Мартин Митев по време на вчершаната си пресконференция в пресклуба на БТА.

Той посочи, че своята категорична подкрепа за кандидата на ГЕРБ в Плевен проф. Димитър Стойков ще дадат най-успешните кметове в страната, получили безапелационната подкрепа на хората миналата неделя.

"В следващите два дни в града ни ще дойдат кметовете на София, Бургас, Велико Търново, Русе и Габрово, за да покажат по ясен и категоричен начин, че подкрепят кандидатурата на проф. Димитър Стойков. Видимите резултати спечелиха доверието на хората за кандидатите на ГЕРБ в големите градове в страната. Вярвам, че това ще стане тази неделя и в Плевен. ГЕРБ е отборна партия с единна визия за развитие, която се прилага успешно както на национално, така и на местно ниво. Плевенчани заслужаваме сигурност, стабилност и европейски облик на града си. А всичко това идва с кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Сотйков”, обобщи председателят на предизборния щаб на партията в Плевен Мартин Митев.