Цецка Цачева призова плевенчани да гласуват на балотажа в неделя

Не се съмнявам в трезвата оценка на хората, сподели Цачева

Председателят на 43 НС Цецка Цачева за пореден път заяви своята и на партия ГЕРБ категорична подкрепа за кандидата за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков. В центъра на Плевен двамата в неформален разговор имаха възможност отново да се срещнат с хората и да чуят тяхното мнение, оценка и препоръки за местното самоуправление.

"Убедени в сигурната победа на проф. Димитър Стойков на 25 октомври, плевенчани решиха да се възползват от хубавия, слънчев неделен ден и да се разходят в Кайлъка, вместо да упражнят правото си глас. Не се съмнявам в трезвата оценка на хората за свършеното през последните 4 години в мандата на проф. Стойков. Вярвам в тяхната обективност и подкрепа за европейско развитие на Плевен и общината. Но все пак искам да призова на първи ноември, когато ще имаме още една възможност да заявим своята категорична воля за просперитет и отговорна управленска визия за бъдещето на Плевен, да излезем и да гласуваме на балотажа”, каза Председателят на 43 НС Цецка Цачева.

Разхождайки се по ремонтирания градски площад, Цачева и проф. Стойков приеха десетки протегнати за поздрав ръце. Искрени пожелания за успех на балотажа отправиха плевенчани към проф. Димитър Стойков и потвърдиха, че в неделя ще отидат до урните с ясна убеденост, че гласът, даден за кандидата за ГЕРБ под номер 10 в бюлетината, е единственият избор, който ще изведе Плевен в орбитата на успешните градове в странат.