НФСБ-Плевен подкрепи проф. Стойков за балотажа в неделя

Трябва да се подкрепи партията с потенциал, а това е именно ГЕРБ, заяви Николай Маринов

"Хубаво е централната и местната власт да работят в една посока. Склонни сме да дадем възможност на формацията, която беше преди 4 години, да поправи своите грешки и да се впусне в бурно инвестиране и развитие на Плевен и региона. Трябва да се подкрепи партията с потенциал, а това е именно ГЕРБ". Така от НФСБ - Плевен официално призоваха членовете и симпатизантите си да подкрепят на балотажа в неделя проф. д-р Димитър Стойков, кандидат на ГЕРБ. Лидерът на формацията в града на Панорамата - Николай Маринов уточни на пресконференция в пресклуба на БТА, че решението е взето от местната структура и е съгласувано с централата на НФСБ.

Според Маринов през изминалите четири години под ръководството на проф. Стойков, белязани и с доста негативизъм, има и положителни страни - изгради се център, модернизиран е тролейният транспорт, отчитат се и редица нови предприятия.

Лидерът на НФСБ в Плевен допълни, че са разгледали програмите на двете формации, които са на балотаж и смятат, че в тази на проф. Стойков са заложени много проекти и нови инвестиции - 400 милиона са само инвестициите, които обещава ГЕРБ в Плевен за следващите 4 години от европроекти.