Кметовете на Русе и Габрово: Плевенчани трябва да вземат правилното решение в неделя

Пламен Стоилов и Таня Христова изказаха подкрепата си към проф. Стойков

Кметовете на Габрово и Русе бяха на визита в Плевен, за да изкажат подкрепата си към проф. Димитър Стойков за предстоящия балотаж в неделя.

"За мен е удоволствие да бъда в Плевен, защото съм родена и съм израснала тук. Съдбата ме отведе в Габрово, където ще съм втори мандат кмет. Искам да подкрепя д-р Стойков. Видимите резултати, които създаваме в нашите градове трябва да продължат и хората да имат спокоен и вдъхновяващ живот. Градовете ни се обновяват както виждате. Плевенчани трябва да вземат правилното решение в неделя. Ще се радвам да продължим да работим в партньорство", заяви Таня Христова, кмет на Габрово.

"Аз също съм свързан с Плевен. Съпругата ми е родена в град Левски, а в Плевен живеят сестра й и нейното семейство. Безкрайно обичам този град и уважавам неговите хора. Местните избори са много важни. Нека гласуваме правилно. Нека гласуваме за видимата промяна. Аз помня как изглеждаше Плевен преди 4 години. Проф. Стойков е доказан мениджър. Това, което прави за общината е изключително, защото наследството, което получи беше изключително тежко. Безспорен е фактът, че за един кмет е важно да има подкрепата на правителството, на премиера, на министрите... Проф. Стойков я има тази подкрепа. Никога очернянето и черния пиар не е успявал. Д-р Стойков води с толерантен тон кампанията си и вярвам, че ще получи доверието на плевенчани. Той има екипа, печели проекти и ги реализира. Вярвам, че на 1-ви ще бъде безспорният кмет. Има подкрепата на всички кметове на ГЕРБ. Гледам, че опонентите му се дразнят от този факт. Ние всички сме екип. Нашата сила е в екипа. Нашето обединение постига важни цели. ГЕРБ е партията на промяната. За първи път една партия говори неща и ги изпълнява", заяви и кметът на Русе Пламен Стоилов.

"И Русе, и Габрово, коренно промениха облика си. "Видимите резултати" са не само мото. Благодаря на плевенчани, които ме поздравяват, когато се разхождам из града. С тяхна подкрепа ще продължим да рисуваме картината на новия Плевен. Не бива да влизаме в орбитата на нищо правенето и реваншизма. В неделя трябва да излезем и да гласуваме за по-доброто бъдеще на града. Визията е ясна, проектите ни са готови - още от първия ден трябва да запретнем ръкави и да продължим работа", заяви проф. Стойков.