Цветан Цветанов: След 12 години ретроградно управление Плевен не се нуждае от връщане назад към миналото

Зам.председателят на ГЕРБ подкрепи проф. Димитър Стойков

"След 12 години ретроградно управление Плевен не се нуждае от връщане назад към миналото. Плевен се нуждае да има иновативни политики, които да стигат до хората. Цялата подкрепа, която проф. Димитър Стойков получава от ръководството на партията, от правителството и лично от премиера Бойко Борисов, както и подкрепата, която недвусмислено заявиха най-успешните кметове в България показва, че ГЕРБ има силен отбор, който е обединен от общата цел – стабилност и постигане на видими резултати за България”, каза в Плевен зам.председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов, който даде пълната си подкрепа на кандидата за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков.

Той допълни, че подкрепата на Председателя на 43 НС Цецка Цачева през цялата кампания е ясен знак за отношението на правителството не само към Плевен и Общината, но към целия Северозапад.

"Общината се нуждае от финансовата стабилност, дадена й от управлението на проф. Стойков. Трябва да се заложи на сигурността и прогнозируемостта.”, категоричен бе Цветан Цветанов. Той призова плевенчани да излязат да гласуват, за да може проф Стойков да управлява в следващите 4 години с възможно най-широка подкрепа от страна на гражданите