Проф. Димитър Стойков: Гласувах новото начало на Новия Плевен да продължи

По думите му първата задача след изборите е да бъдат огледани проектите, които са започнали

"Гласувах новото начало на Плевен да продължи, да продължим да рисуваме картината на новия Плевен, да имаме обновена градска среда, основен ремонт на всички улици, да влезем по малките квартали и малките населени места.”, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков, след като упражни правото си на глас.

Той допълни, че е гласувал за това да бъдат разкрити над 3 000 нови работни места, нови детски градини и детски площадки. ”Гласувах за бъдещето на Плевен. Градът ни да влезе в орбитата на най-успешните български градове”, обобщи проф. Димитър Стойков.

По думите му първата задача на новоизбрания кмет ще бъде да огледа проектите, които са започнали и които са наистина много важни. "Трябва да се подпишат договорите по новите проекти. Ако позволява времето, трябва да бъде започнат и ремонта на улиците, защото 2-та млн., които правителството отпусна още през май, бяха блокирани от част от опозицията и това ни възпрепятства да реализираме заложеното като ремонти”, каза проф. Стойков.

"Регионалното депо - най-големият проект на община Плевен вече има акт 16. Ако този този проект не беше реализиран, такса смет щеше да скочи над 10 пъти. Този проект дава възможност да кандидатстваме и за рекултивация на старото депо, за което са необходими над 10 млн. лв.”, обяви проф. Стойков.