Деян Топалски стана републикански шампион по кикбокс за осми път!

Плевенчанинът наложи тотална доминация над противниците си

Деян Топалски стана републикански шампион по кикбокс (стил фулконтакт) за 8-и път! Плевенчанинът взе участие в провелото се през изминалия уикенд Държавно първенство в Пловдив и наложи тотална доминация над противниците си в кат. до 86 кг. Топалски изигра три мача, като в два от тях отказа противниците си, а в един победи по точки.

"Бях много мотивиран на това първенство! Дадох заявка за европейското по кикбокс, фулконтакт, което ще се проведе през 2016-та. Не бях се включвал на кикбокс от 5 години, но през тази направих няколко състезания. Мисля догодина да се концентрирам както в кикбокса, така и в ММА", сподели Топалски за Plevenutre.bg.

"Имам контузия на коляното още от световното и сега се обостри. До края на годината може би ще почивам. Имам няколко предложения, но ще преценя какво да правя след изследванията", допълни той относно това, което му предстои.

Турнирът се проведе в спортна зала "Олимпиада“, като участваха над 300 кикбоксьори от цялата страна, а домакини на събитието бяха обединени клубове по кикбокс от Пловдив. Турнирът е част от спортния календар на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.