Пламен Николов остава в Ботев, вече има и нов треньор

Бившият треньор на Левски Николай Костов поема "канарчетата"

Пламен Николов остава в Ботев (Пловдив). Ръководството на тима го върна в състава преди няколко дни заедно със съотборниците му Мариян Огнянов и Йордан Христов. Припомняме, че юношата на Спартак (Плевен) бе временно изваден от тима след отпадането на пловдивчани от Созопол в турнира за Купата на България, което пък доведе до редица спекулации за бъдещето му. Заговори се дори, че е възможно завръщане в родния Спартак.

"Следя какво става със Спартак, но на този етап не съм мислил за завръщане. За да се върна трябва да видя, че имат някакъв сериозен план за развитие, a и да видя, че си заслужава. Не знам какви са им целите към момента", сподели Пламен пред Plevenutre.bg преди десетина дни, допълвайки, че доста хора в Ботев държат на него и оставането му в града под тепетата.

Днес пък стана ясно, че бившият треньор на Левски Николай Костов поема "канарчетата". Досегашния наставник на "жълто-черните" Ермин Шиляк бе освободен след тежката домакинска загуба от Берое с 1:3 и незадоволителните резултати на "канарчетата" през сезона.