Избраха IT експерт за "Служител на годината“ в НАП - Плевен

Поводът е професионалния празник на Националната агенция за приходите

16 ноември е професионалния празник на Националната агенция за приходите. Денят на Св.Апостол и евангелист Матей не е избран случайно за празник на данъчните, тъй като той е един от дванадесетте ученици и последователи на Христос.

По традиция в навечерието на 16-ти ноември във всеки от офисите на НАП в страната се провежда конкурс за избор на „Служител на годината“. Конкурсът отговаря на една от стратегическите цели на НАП - да насърчава и поощрява служителите, които не само съвестно, професионално и компетентно изпълняват трудовите си задължения, но и са високо ценени и уважавани от колегите си, за своята предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси и приносът им в общата работа на териториалното звено, както и заради чисто човешките си качества.

В тазгодишния дванадесети поред конкурс в офис Плевен за високия професионализъм, умения за работа в екип, всеотдайност и голямото, добро сърце Деян Василев - главен ИТ експерт, е безспорен фаворит в категория „Обща администрация“. В екипа на отдел „Информационни системи“ той е от април 2009 год. За 31-годишния Деян „Няма невъзможни неща“ в сферата на компютърните технологии.

Победител в категория „Обслужване“ е Емил Цветков - главен инспектор по приходите в отдел „Услуги за клиенти“, ръководител екип „Регистрация“.

Класацията в категория „Събиране“ оглавява Надя Манушева - старши публичен изпълнител, а в „Контрол“ номинацията е за Рени Маринова - инспектор по приходите в отдел „Оперативни проверки“.

Госпожа Цветомила Потурлиева, директор на офис на НАП Плевен, тържествено връчи грамоти „Служител на годината 2015“ на победителите по повод празник на данъчната администрация с пожелания за здраве, професионални успехи и пълноценен личен живот. „Класирането на първо място на Деян в категория „Обща администрация“ е израз на благодарността на колегите за човечността, професионализма и приятелството.“